Välkomna på fest den 11 november

Det blir invigningsfest lördag 11 november 18.00 – 21.00 på Höggården i Höglunda.

Det är minst 120 personer som vill komma på festen och vi tycker att det är rejält många, en sen och mörk dag i november, men eftersom Nornan i Stugun rymmer så många fler tror vi att det blir lite mer nära och intimt om vi träffas på Höggården. Vi har valt att flytta festen till Höggården och där blir det!

Föreningen bjuder på mat, mingel med dryck, invigningsprogram och lite underhållning. Klart redan nu är att kommunalrådet Jonas Andersson kommer att delta. Vi har också fått klartecken att Kjell Berg från Hammarstrand kommer att underhålla en stund med lite sång och musik.

Fortfarande gäller det att du som har bilder från byggfasen eller annat intressant från projektet är välkommen att bidra med de i invigningsprogrammet. Kontakta Thomas eller Anita om detta.

Thomas Bäckström tel: 070-311 45 12, mail: hansgarden54@gmail.com
Anita Amrén Näsberg tel: 070 212 40 51, mail: anita.a.nasberg@telia.com

Följ oss här på www.amgefiber.se för mer information.

Styrelsen för Ammeråns Gesundens fiberförening