Föreningsstämman 2020 genomförd

Söndagen den 7 juni kl 15.00 genomfördes föreningsstämman på Höggården i Höglunda med ett tiotal närvarande medlemmar. Ett antal som kan tyckas vara litet med tanke på att det finns drygt 300 medlemmar. Men bra ändå, med tanke på coronarestriktionerna. Till ordförande vid stämman valdes Per Bergvall Hammarstrand och som vanligt med honom blev klubban elegant hanterad. Verksamhetsberättelse och årsbokslut föredrogs av styrelsens ordföranden Göran Jacobsson Vågsäter och Uppsala. Efter en kort frågestund blev bokslutet fastställt och styrelsen beviljades ansvarsfrihet.

Styrelsens ledamöter

Vid efterföljande val blev Göran Jacobsson åter vald till styrelsen ordförande och efter att Lars-Åke Fredholm avböjt omval blev Siw Lundkvist, Höglunda invald som ledamot i styrelsen. Thomas Bäckström och Thomas Höglund blev omvalda som ledamöter och Tord Sahlin som suppleant. Även revisorer och valberedning omvaldes – se mera i protokollet från stämman som kan hämtas här

Efteranslutningar

Efter stämman gjorde Thomas Höglund en presentation av intresset för efteranslutningar till vårt fibernät med åtföljande frågestund. Eftersom det i nuläget inte finns några stödpengar att få för en fortsatt utbyggnad krävs fortsatt utredning av de olika alternativ som finns. Se rapport om detta i inlägget nedan här.